koriste

Ecopulp korvaa styroxin

- Kotimaisella raaka-aineella korvataan muovi pakkaustarpeissa, kertoo Ecopulp Finland Oy:n toimitusjohtaja Ari Henttonen.
Ecopulp valmistaa kuitupakkauksia kierrätysmateriaalista. Pakkaukset pystytään räätälöimään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

- Vaikka muovi on hieno materiaali, niin sitä ei voi kuitenkaan käyttää ihan joka paikkaan. Meidän pitää miettiä raaka-aineiden kiertokulkua ja hiilijalanjälkeä, Henttonen pohtii.
Yritys sai Kaakkois-Suomen ELY-keskukselta maaseudun yritystukea toimintansa kehittämiseen. Yritystuen avustuksella Ecopulp hankki kokonaan uuden konelinjaston, joka mahdollistaa isompien, vahvempien ja korkeampien kuitujen tekemisen.

- Käsittääkseni Pohjois-Euroopassa kukaan muu ei pysty tekemään tämän kokoisia tuotteita, niin kuin me nyt. Tämähän avaa meille aika paljon uusia ovia erilaisten uusien tuotteiden pakkaamiseen ja uusien asiakkaiden palvelemiseen, Henttonen tuumaa tyytyväisenä.

Katso video Ecopulpin hanketarinasta.Maaseuturahaston yritystukia haetaan Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen tai paikallisten Leader-ryhmien kautta. Ota yhteyttä ELY-keskukseen tai oman alueesi Leader-ryhmään ja kerro yrityksesi kehitystarpeista.


Teksti, kuvat ja video: Henri Niiranen, sisällöntuottaja, KaakonKantri
Kuva: Ecopulpin toimitusjohtaja Ari Henttonen kehuu maaseudun yritystuen antaneen lisäbuustia yrityksen kehittämiseen.
Etusivun kuva: Ecopulp tarjoaa kierrätysraaka-aineisiin perustuvaa korvaajaa muoville pakkausmateriaalina.

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Ratakatu 33, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin