• Etusivu
  • Uutiset
  • Koordinaatiohankkeet lataavat lisää tehoa kehittämiseen

Koordinaatiohankkeet lataavat lisää tehoa kehittämiseen

Oletko valmistelemassa projektia, jonka aihepiirinä on luomu, luonnontuotteet, lähiruoka, Green care –hyvinvointipalvelut, matkailu tai energiatehokkuus? 

Jos vastasit kyllä, on aika tutustua Manner-Suomen maaseutuohjelman rahoittamiin valtakunnallisiin koordinaatiohankkeisiin. Niiden tarkoituksena on luoda verkostoja tiettyjen alojen hankkeiden kesken, antaa taustatukea alueelliseen yritys- ja hanketoimintaan ja tuoda näin tehoa paitsi yksittäisiin hankkeisiin, myös koko toimialaan.

Koordinaatiohankkeet tukevat teemoja, joiden ympärille odotetaan muodostuvan paljon sekä alueellista että paikallista yritys- ja projektitoimintaa. Osa teemoista on kokonaan uusia, jolloin aihepiiriin liittyvän tiedon ja hyväksi havaittujen käytäntöjen levittäminen on erityisen hyödyllistä.

Koordinaatiohankkeiden teemat ovat luomu, luonnontuotteet, lähiruoka, Green care –hyvinvointipalvelut, matkailu sekä energiatehokkuus. Jos suunnittelet näihin teemoihin sopivaa projektia tai sellainen on jo käynnissä, ota yhteyttä teeman mukaisen koordinaatiohankkeen yhteyshenkilöön.

Lue lisää valtakunnallisista koordinaatiohankkeista osoitteesta maaseutu.fi

Kuva: Rural Finland –valtakunnallinen matkailun koordinaatiohanke kokosi alan toimijoita helmikuussa Imatran Valtionhotelliin. Tilaisuuden veti projektipäällikkö Raija Ruusunen (vas.). Kuva: Saija Räty, tiedottaja, KaakonKantri

 

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin