Maaseuturahoituksen infotilaisuuksia Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry yhteistyökumppaneineen järjestää Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella ja Imatralla tammi-helmikuussa tiedotustilaisuuksia, joissa on tarjolla tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman rahoitusmuodoista yrityksille sekä yhdistyksille. Paikalla on asiantuntijoita muun muassa Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta, Etelä-Karjalan liitosta, kunnista sekä Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy:stä.

Maaseuturahoituksen infotilaisuudet järjestetään keskiviikkoisin alkaen kello 18 seuraavissa kunnissa (kahvitarjoilu alkaa kello 17.30):

13.1. Parikkalan kunnanvirastolla Harjulinnassa

20.1. Rautjärven kunnanvirastolla

27.1. Ruokolahden kunnanvirastolla

3.2. Imatran kaupungintalolla

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 – 2020 eli maaseutuohjelma on työkalu, jolla tehdään maaseudusta parempi paikka yrittää, asua ja viihtyä. EU:n kuluvalla ohjelmakaudella 2014 – 2020 maaseutuohjelmasta on haettavissa yli kahdeksan miljardia euroa erilaisia tukia. Osa ohjelman rahoituksesta on kansallista rahoitusta ja osa tulee EU:n maaseuturahastosta. Maaseuturahasto on yksi Euroopan rakenne- ja investointirahastoista.

Vaikka rahaston nimi on maaseuturahasto, kannattaa sekä yrittäjien että yhdistysten huomioida, että tuettavien alueiden rajat kulkevat usein hyvin lähellä kaupunkienkin keskustoja. Maaseutualueiden rajauksista ja tuista saa lisätietoa paikallisista Leader-ryhmistä ja Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta. Maaseutuohjelman valtakunnallinen verkkopalvelu on www.maaseutu.fi ja Kaakkois-Suomen oma verkkopalvelu www.kaakonkantri.fi.

Lisätiedot: Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry, toiminnanjohtaja Riitta Bagge, puh. 050 5969 489, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai hankeneuvoja Markku-Pekka Antikainen, puh. 050 351 8990, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www-sivut

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin