KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

Kaakkois-Suomen maaseutu sai uuden viestintäkanavan

Sähköinen tiedotuskanava KaakonKantri on avattu. Monikanavainen KaakonKantri tiedottaa Kaakkois-Suomessa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tarjoamista mahdollisuuksista ja nostaa esiin ohjelman tuloksia. KaakonKantrin tiedotuskanavia ovat nettisivut www.kaakonkantri.fi, Facebook, Twitter, Instagram sekä YouTube. Flickr-palvelu toimii kuvapankkina, josta yhteistyökumppanit ja lehdistö voivat ladata käyttöönsä Kaakkois-Suomen maaseutuun liittyviä kuvia.

KaakonKantri.fi-sivustolla kerrotaan yrityksistä, maatiloista sekä yhdistyksistä, jotka ovat onnistuneet tavoitteissaan maaseuturahaston tuella. Sivuille tulee myös koko Kaakkois-Suomen maaseudun yhteinen tapahtumakalenteri sekä blogi, jossa alueen maaseudun ja elinkeinoelämän kehittäjät pääsevät ääneen. Vieraskylä-palstalla voi tutustua hyviin käytäntöihin ja oivalluksiin muualta Suomesta sekä maailmalta.

KaakonKantria hallinnoi Leader Länsi-Saimaa ry ja toteuttajakumppaneina ovat Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry, Leader Sepra, Pohjois-Kymen Kasvu ry sekä Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. KaakonKantrille on haettu rahoitusta Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta.

Teksti ja kuva: Saija Räty, tiedottaja, KaakonKantri


 

KaakonKantrin etusivun kansikuvat: 

Joulukuun auringonnousu Taipalsaarella. Kuva: Saija Räty, KaakonKantri

Spirit-yrittäjyyslähettiläitä Kymenlaaksoon. Parhaat käytännöt 2014 -finalisti kilpailusarjasta 1. Nuoret. Kuva: MMM / Mavi / Jyrki Vesa

Avoimet kylät -päivä Lappeenrannan Vilkjärvellä 6.6.2015. Kuva: Saija Räty, KaakonKantri

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin