Tapahtuman tiedot

Alkaa:29/01/2020 17:00
Sijainti:Tuohikotti

Kuvaus tapahtumasta

Vesiensuojelun teemailta, Savitaipale (Salajärvi ja Kaukheimonen) 29.1.2020 klo 17-19 Tuohikotin kirkon sivusali (Seestie 1, Tuohikotti)

Salajärvi ja Kaukheimonen on valittu mukaan Kymijoen vesi ja ympäristö ry:n ja Suomen metsäkeskuksen yhteiseen ”Maltti metsänhoidossa – valtti vesienhoidossa” -metsätalouden vesiensuojeluhankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on ennaltaehkäistä Kaakkois-Suomen herkkien vesistöjen tilan heikkeneminen puunkäytön lisääntyessä.

Järvien valuma-alueille on laadittu metsätalouden vesiensuojelun yleissuunnitelma kuvastamaan, miten järvet voidaan huomioida metsätaloustoimenpiteiden yhteydessä. Järvien tilaa ja siihen vaikuttavia tekijöitä sekä yleissuunnitelmaa esitellään vesiensuojelun teemaillassa ke 29.1.2020 klo 17 Tuohikotin kirkon sivusalissa (Seestie 1, 46110 Tuohikotti). Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tilaisuus on suunnattu Salajärven ja Kaukheimosen alueen maanomistajille, vesialueen omistajille, ranta-asukkaille ja mökkiläisille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen to 23.1.2020 klo 16 mennessä: www.metsakeskus.fi/tapahtumat tai Miina Fagerlundille: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 044 775 3860

Tervetuloa!

Tapahtuman verkkosivut: https://www.metsakeskus.fi/maltti-metsanhoidossa-valtti-vesienhoidossa
Tapahtuman järjestäjät: Suomen metsäkeskus, Maltti metsänhoidossa - Valtti vesienhoidossa -hanke

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin