Tapahtuman tiedot

Alkaa:19/01/2022 09:00
Sijainti:Webinaari

Kuvaus tapahtumasta

Esimerkkejä julkisesta puurakentamisesta: Kuntien vauhdittajaryhmän päätöstilaisuus keskiviikkona 19.1.2022 klo 9.00-12.00

Tervetuloa julkisen puu-uudisrakentamisen vauhdittajaryhmän päätöstilaisuuteen 19.1.2022. Tilaisuudessa vauhdittajaryhmään osallistuneet kunnat kertovat hankkeistaan. Mukana hankkeissa on neljä koulurakennusta, kaksi sotealan rakennusta, monitoimi- ja liikuntahalli, kaksi kaavahanketta ja puurakentamisen strategia.

Osallistujilla on mahdollisuus keskustella hankkeista tarkemmin tilaisuuden aikana järjestetyissä hankekohtaisissa keskusteluissa, ja saada tukea  omaan työhön puurakentamisen edistämiseksi.

Kymmenen kuntaa eri puolilla Suomea ovat kehittäneet yhdessä julkisen puurakentamisen hankkeitaan osana Motivan koordinoimaa puurakentamisen neuvontapalvelua keväästä 2021 lähtin. Nyt hankkeiden vetäjät esittelevät kokemuksiaan ja oppeja sekä hyviä käytäntöjä hankkeiden toteuttamisen varrelta esimerkiksi rakennejärjestelmiin, urakkamalleihin, kilpailutukseen ja vuoropuheluun liittyen.

Tilaisuudessa esiintyvät hankkeet ovat:

  • Haapajärven kaupunki – K.J. Ståhlbergin koulu
  • Haminan kaupunki – puurakentamisen strategia
  • Helsingin kaupunki – Karhukallion (ent. Karhunkaatajan) asemakaava ja sen toteuttaminen
  • Kuhmon kaupunki – Kuhmon puinen sote-asema
  • Kuusamon kaupunki – Nilonkankaan koulu
  • Kärkölän kaupunki – Senioriasuminen
  • Porvoon kaupunki – Kokonniemen liikuntakeskuksen monitoimihalli
  • Rauman kaupunki – Uotilan puukoulu
  • Savonlinnan kaupunki – Punkaharjun koulu
  • Simon kunta – Leuannokan asuntoalue

Ilmoittaudu mukaan 17.1.2022 mennessä: linkki ilmoittautumislomakkeeseen 

Lisätietoja tapahtuman sisällöstä: asiantuntija Jenni Rovio, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Lisätietoja ilmoittautumisesta: koordinaattori Marjo Savinainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Puurakentamisen vauhdittajaryhmät ovat osa Motivan julkisen puurakentamisen neuvontapalvelua, jonka rahoittaa ympäristöministeriö osana Puurakentamisen ohjelmaa (2016–2022). Ohjelman tavoite on edistää ilmastotavoitteita lisäämällä puun käyttöä rakentamisessa.

 

 

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin