Esitteen kansikuvan taustalla on Carl Irjalan upea otos Kotkan Koskipuistosta (Kotkan kaupungin kuvapankki).

Hanketarinoita Kaakkois-Suomesta -lehti on ilmestynyt

Lue KaakonKantrin verkkolehdestä, kuinka sinunkin kotiseutuasi kehitetään EU:n maaseuturahaston avulla. Lehtisen QR-koodien kautta voit katsella myös videoita!

Olemme koonneet lehden, jossa esitellään Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa toteutettuja hankkeita. Lehtinen tehtiin Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen, Leader-ryhmien ja lukuisten hanketoimijoiden kanssa yhteistyössä.

Useiden artikkeleiden yhteydessä on QR-koodi, jonka avulla voit katsoa kännykästäsi videon tai lukea laajemmin aiheesta. Moni nykyaikainen kännykkä lukee QR-koodin suoraan, kun tähtäät kännykän kameralla koodia. Android-puhelimissa koodien luku onnistuu myös Googlen omalla hakusovelluksella, kun avaat siitä kuvahaun.

Sähköisen julkaisun kaveriksi olemme painattaneet paperilehtiä. Lähdemme perjantaina 22. lokakuuta LokaLive-kiertueelle viemään Hanketarinoita Kaakkois-Suomesta -lehtisiä ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien esittelypisteille Kymenlaaksoon ja Etelä-Karjalaan.

LokaLive eli lokakuun paikallistakin paikallisempi livelähetys toteutetaan tänä vuonna hybridinä. Paitsi että jaamme lehtisiä, tutustumme myös erilaisiin EU:n maaseuturahastosta rahoitettuihin hankkeisiin. Poikkea siis tapahtumapäivänä ELY-keskuksen ja Leader-ryhmien esittelypisteille tankkaamaan rahoitustietoa ja tutustumaan kotiseutusi kehittämiseen. Jos et pääse paikan päälle, voit seurata kiertuetta myös KaakonKantrin ja yhteistyökumppaneiden Facebook-sivujen livelähetyksistä. 


Lue sähköinen Hanketarinoita Kaakkois-Suomesta -julkaisu: linkki
Tutustu LokaLiven aikatauluun KaakonKantrin tapahtumakalenterissa (linkki). Bongaa samalla lukuisat muut kiinnostavat ja hyödylliset tapahtumat, koulutukset ja riennot!


Teksti: Saija Räty, KaakonKantri
Kuva: Esitteen kansikuvan taustalla on Carl Irjalan upea otos Kotkan Koskipuistosta (Kotkan kaupungin kuvapankki).

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin