Vaikuttamismahdollisuuksia ja vastuuta nuorille

Lemillä vietettiin iloisissa tunnelmissa nuorille suunnatun Tapahtumatuottajavalmennus -hankkeen pikkujouluja. Hankkeen tavoitteena on kannustaa nuoria ideoimaan ja tuottamaan itselleen mieluisia tapahtumia aikuisten valmentamina.

Pyrkimyksenä on löytää jokaiselle nuorelle omaa potentiaalia vastaavia tehtäviä. Oman osaamisen kehittäminen ja sen tuotteistaminen, johtajuus sekä tiimityöskentelytaidot ovat myös keskeisiä asioita, joihin hankkeessa pureudutaan.
- Fiilikset on hyvät. Mie olen ollut oikein iloinen näiden nuorten puolesta, he on lähteneet tähän niin hyvin mukaan, kuvailee Lemin 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Merja Kuukka tuntemuksiaan hankkeesta.

Tapahtumatuottajavalmennus -hanketta hallinnoi Lemin 4H-yhdistys. Hanke on saanut rahoitusta Leader Länsi-Saimaalta maaseuturahastosta.
- Tämä on ehkä juuri sitä nuorten osallisuutta ja osallistamista, että he itse saavat päättä, mitä halutaan, ettei tehdä heidän puolestaan. Se on tässä parasta ja itseänikin motivoivaa, Merja jatkaa.

KaakonKantri jututti pikkujouluissa hankkeen nuoria heidän fiiliksistään. Video on nähtävillä KaakonKantrin somekanavissa.Teksi, video ja etusivun kuva: Henri Niiranen, sisällöntuottaja, KaakonKantri
Kuva: Brädi oli yksi LMF 2018 -tapahtuman esiintyjistä. Kuvaaja Saga Yli-Ristaniemi.
Etusivun kuva: Vasemmalta oikealle Essi Jaanu, Atte Hovi, Seppo Hietakangas, Sami Hietakangas ja Miro Kohonen ovat mukana Tapahtumatuottajavalmennus -hankkeessa.

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Ratakatu 33, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin