Sepra panostaa vihreään talouteen ja kansainvälisyyteen

Etelä-Kymenlaaksossa toimiva Leader Sepra panostaa vihreään talouteen, kansainvälisyyteen, perinnematkailuun, kaupunkilähtöiseen kehittämiseen ja kalatalouteen.

Lue lisää

Kyläläiset rakensivat Heituinlahdelle kevyen liikenteen väylän

Vuosikymmenien haikailun jälkeen Savitaipaleen heituinlahtelaiset rakensivat kesällä 2014 kylälle 1,7 km pitkän kevyen liikenteen väylän Virmajärventien risteyksestä kyläkaupalle. Olennaista oli turvata kyläkoulun 33 oppilaalle turvallinen koulumatka sekä kulku reilun kilometrin päässä Nuorisoseurantalolla sijaitseviin liikuntatiloihin. 

Lue lisää

Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry liputtaa uusiutuvan energian puolesta

Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry aloittaa KaakonKantrin juttusarjan, jossa esitellään Kaakkois-Suomen Leader-ryhmien sekä ELY-keskuksen henkilöstöä ja ajankohtaisia asioita.

Lue lisää

Odotettavissa kasvissyöntiä ja erilaistettua ruoantuotantoa

Koko korttelin yhteisiä ruokahetkiä, hyönteisaterioita ja ravinnon alkuperästä kiinnostuneita kuluttajia. Muun muassa tällaiset ruokamaailman trendit ovat jo nyt nähtävissä ja korostuvat tulevaisuudessa entisestään. 

Lue lisää

Kotimainen ruoantuotanto takaa työpaikat

Ruoan alkuperä ja sen sisältö puhuttavat ihmisiä yhä enemmän. Lähellä tuotettu, tuore ruoka, jonka alkuperä pystytään jäljittämään, viehättää yhä useampaa kuluttajaa.

Lue lisää

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Ratakatu 33, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin