Tapahtuman tiedot

Alkaa:07/07/2020 17:00
Sijainti:Taipalsaari

Kuvaus tapahtumasta

Kosteikkoklinikka Saikon kosteikolla 7. heinäkuuta kello 17 - 20

Vinkkejä ja opastusta kosteikkojen hoitoon. Onko sinulla kosteikko? Kiinnostaako aihe tai Pien-Saimaan tila sinua? Miksi kosteikkoja pitää hoitaa? Miten kosteikkoja voi hoitaa? Mistä apua ja neuvoja?

Kosteikkoklinikka Saikon kosteikolla (Suolahdentie 461, Taipalsaari) vastaa kysymyksiin ja tarjoaa neuvoja ja apua.

Illan ohjelmassa klo 17.00-17.30

  • Asko Saikko, kosteikon isäntä ja Taipalsaaren maamiesseuran puheenjohtaja avaa tilaisuuden ja kertoo omia kokemuksiaan kosteikostaan
  • Raija Aura Lappeenrannan seudun ympäristötoimesta kertoo PISARA+ hankkeesta sekä Pien-Saimaan kunnostuksesta
  • Simo Sihvo Lappeenrannan seudun ympäristötoimesta opastaa kosteikkojen hoidosta ja kunnostuksesta.

Loppuilta on vapaata keskustelua ja seurustelua, vaihdetaan kuulemisia ja kokemuksia. Tarjolla myös kahvia sekä makkaranpaistoa ja lettuja. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille ja sopii kaikenikäisille, myös lapsiperheille. 

Paikoitus autoille Asko ja Maija Saikon pihassa, Suolahdentie 461, josta kävelymatkaa alas Maaveden rantaan kosteikolle on noin 300 m. Veneellä pääsee aivan kosteikon viereen Vuolasenniemen itäpuolelle lahden rantaan.

Asko ja Maija Saikko kutsuvat Sinut lämpimästi tervetulleeksi kosteikolleen kuulemaan, oppimaan, keskustelemaan, tapaamaan tuttuja ja uusia tuttavuuksia, vaihtamaan kuulumisia ja kokemuksia kosteikkojen hoidosta, Pien-Saimaan kunnostuksesta ja vesiensuojelusta yleensä. Tilaisuuden järjestävät Taipalsaaren maamiesseura ja PISARA+ hanke

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin