Tapahtuman tiedot

Alkaa:23/09/2022 09:00
Sijainti:Lappeenranta

Kuvaus tapahtumasta

ArtesaaniruokaSM -kilpailut järjestetään tänä vuonna Lappeenrannassa 21.-23.9. Kilpailun yhteydessä järjestämme mielenkiintoista oheisohjelmaa. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia – ruokailut omakustannuksella.

Jos olet elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjä tai toimija, kiinnostunut paikallisesti tuotetuista elintarvikkeista, lähiruoasta, toimit matkailun parissa tai olet mukana jollakin tavalla Saimaa ERG yhteistyöverkostossa, tämä on ehdottomasti sinun juttusi. Tervetuloa mukaan!

Tavataan torilla perjantaina 23.9. klo 9-13, Lappeenrannan kauppatori (Toikankatu 1 / Snellmaninkatu 14)

Mitalien jaon jälkeen on ollut tapana ”tavata torilla” – näin myös Lappeenrannassa perjantaina 23.9.2022 alkaen klo 9.

Mahdollisimman monet ArtesaaniruokaSM 2022 –mitalistit tavataan torilla ja mahdollisuuksien mukaan torilla myytävänä Artesaaniruoka -tuotteita. Torilla tuotteitaan ovat myymässä myös muut paikalliset yritykset. Kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus ostaa tuliaiset ja viikonlopun herkut torilta.

Kaikille tarjotaan myös mahdollisuus nauttia omalla kustannuksella ”Karjalainen brunssi” Lappeenrannan kauppatorin ympäristössä olevien ruokayritysten valmistamana – kukin heistä toteuttaa ”Karjalaisen brunssin” omalla tyylillään.

 

 

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin