Tapahtuman tiedot

Alkaa:31/05/2022 09:00
Sijainti:Webinaari

Kuvaus tapahtumasta

HYVÄ HALLITUS – BOARDWEB II tiistaina 31. toukokuuta 2022 klo 9:00 – 12:00

Ilmoittautuminen: 29.5. mennessä (linkki lomakkeeseen). Lähetämme kutsulinkin lähempänä webinaarin ajankohtaa.

Miten luodaan yrityksen kasvun reseptiikka? Mitä on omistajastrategia? Miten se vaikuttaa hallituksen työskentelyyn? Mikä vaikutus on omistajastrategialla yrityksen strategiseen suunnitteluun? Käytännön esimerkkejä yritysten kansainvälistymisestä. Lisäksi maakunnan elinvoimakehittäjän puheenvuoro.

Onko Etelä-Karjalan yrityksissä ja organisaatioissa mietitty kaikki mahdolliset nykyajan keinot yritysten kasvun ja menestymisen varmistamiseksi? Tunnetaanko tarjolla olevat kustannustehokkaat toimintatavat ja ulkopuolisen osaamisen sekä asiantuntijuuden tuomat hyödyt hallitustyöskentelyn tukemiseksi?

Etelä-Karjalan Hallituspartnerit ry. järjestää keväällä kaksi hallitustyöskentelyä syväluotaavaa webinaaria. Maan parhaat hallitustyöskentelyn osaajat kertovat mm. miten käytännönläheisesti hallitustyöskentelyä rakennetaan, mitä hallitukselta vaaditaan, millä kyvykkyyksillä ja osaamisella menestytään hallitustyöskentelyssä. Lisäksi seminaarissa käydään läpi ajantasaiset hallitustyön prosessit ja työkalut sekä miten työskentely näkyy tilintarkastajalle. Webinaarissa saa modernin näkemyksen siitä, mitkä ovat hallituksen 10 minimitehtävää.

Osallistu ja tule mukaan kevään maksuttomiin webinaareihin, jotka järjestetään Teams – etäyhteyksin.

Esiintyjät:

Harri Mäkitie, Consultium Oy  Hänellä on yli 30 vuoden kokemus erikokoisisten yritysten johtamisesta eri toimialoilla.

Petri Katajamäki, Velj. Wahlsten Oy Hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus usealta toimialalta. Kansainvälisen kaupan ja erityisesti Saksan kaupan asiantuntija. Pitkä kokemus suomalaisesta PK-sektorista ja perheyhtiöistä.

Jyrki Sivonen, LähiTapiola Kaakkois-Suomi, tarjoaa aidosti paikallista riskienhallinnan kumppanuutta

Tarmo Soronen, EKHP, Board-hanke 2022, projektipäällikkö

Lisätietoa webinaarista: Tarmo Soronen, BOARD-hanke, projektipäällikkö, 0400 187 864, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Webinaarit jatkuvat kesälomien jälkeen. Seuraa EKHP viestintää nettisivuilla ja somessa, niin saat tärkeää tietoa hallitustyöskentelyn kehittämismahdollisuuksista jatkossakin.

Hallituspartnereitten nettisivut: linkki

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin