Tapahtuman tiedot

Alkaa:02/09/2021 14:00
Sijainti:Webinaari

Kuvaus tapahtumasta

Korvaamaton puurakentamisen mahdollisuus on markkinavuoropuhelu – miten ja kenelle?

Torstai 2.9.2021 klo 14.00-16.00

Julkinen puurakentaminen on nosteessa ja tekijöitä tarvitaan. Webinaarissa nostetaan esiin hyviä toimintatapoja ja onnistumistarinoita siitä mitä hyötyä on, kun saadaan tilaaja ja toimittajat samaan pöytään riittävän aikaisin. Paneelissa keskustellaan mitä toimittajat ja tilaajat odottavat toisiltaan ja miten saadaan hyvä keskusteluyhteys jo hankintavaiheen alkumetreillä. Olitpa tilaaja tai tarjoaja - tule nappaamaan markkinavuoropuhelun parhaat vinkit käyttöösi!

Tilaisuus on Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueellinen tapahtuma, mutta tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tilaisuus on suunnattu kuntatoimijoille, tilaajille, toimittajille ja urakoitsijoille. Se järjestetään osana Motivan julkisen puurakentamisen neuvontapalvelua ja yhteistyössä Suomen metsäkeskuksen “Kaakon puurakentaminen kasvuun”-hankkeen kanssa. 

Webinaarin ohjelma: Korvaamaton puurakentamisen mahdollisuus on markkinavuoropuhelu - miten ja kenelle 2.9.2021: linkki ohjelmaan

Ilmoittaudu mukaan 31.8.2021 mennessä: linkki ilmoittautumiseen

 

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin