Tapahtuman tiedot

Alkaa:25/11/2020 18:00
Sijainti:Webinaari

Kuvaus tapahtumasta

Tervetuloa keskiviikkona 25.11. klo 18-19 Yhdessä kohti kestävää arkea -webinaariin!

Haluatko liittyä ilmastotalkoisiin samanhenkisten asukkaiden kanssa? Haluatko vähentää kotisi energiankulutusta, pienentää asumiskustannuksiasi sekä vähentää syntyvän jätteen määrää? Kiinnostaako sinua oma energiantuotanto tai kestävät liikkumisratkaisut? Nyt on mahdollisuus saada uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä vastuulliseen sekä säästävään asumiseen ja elämiseen.

Tilaisuudessa kuullaan yhden kodin nollaenergiahirsitalon rakennusprojektista ja käytetyistä energiatehokkuusratkaisuista. Tilaisuudessa kerrotaan myös maaseudun kotien mahdollisuudesta päästä mukaan kestävän arjen kokeilujaksolle. Lisäksi kaikilla osallistujilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun ja jakaa kokemuksiaan kestävästä arjesta.

Tilaisuus on avoin kaikille, niin viime vuonna kestävän arjen kokeilujaksolla mukana olleille kuin myös nyt käynnissä olevasta kokeilujaksosta kiinnostuneille, sekä muuten vaan aihepiiristä kiinnostuneille. 

Ohjelma

18.00 Maaseudun kotien ilmastoedelläkävijäksi? Anna-Maija Wikström, Hinkua Etelä-Karjalaan! -hanke

18.10 Kokemuksia nollaenergiahirsitalon rakennusprojektista, Antti Kosonen

18.40 Avoin sana. Keskustelua vähähiilisistä teoista ja valinnoista.

19.00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuman omat sivut, jossa on mm. linkki Teamsiin: linkki

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Hinkua Etelä-Karjalaan! -hanke sekä Greenreality-kodit ja -yritykset -hanke. Hinkua Etelä-Karjalaan! -hanketta toteuttavat Imatran sekä Lappeenrannan seudulliset ympäristötoimet ja se rahoitetaan kokonaisuudessaan Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja valtion osuudesta. Greenreality-kodit ja -yritykset –hanketta toteuttavat Lappeenrannan kaupunki ja LUT-yliopisto ja sen päärahoitus tulee Euroopan aluekehitysrahastolta.  

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin