Tapahtuman tiedot

Alkaa:21/10/2020 17:30
Sijainti:Hamina

Kuvaus tapahtumasta

Yksityistieilta 21.10.2020 klo 17.30-21.00 Haminan kirjastossa (Rautatienkatu 8, 49400 Hamina)

Tervetuloa Yksityistieiltaan Haminaan! Tilaisuuteen ovat tervetulleita yksityisteiden vastuuhenkilöt sekä muut yksityistieasioista kiinnostuneet.

Hyväkuntoinen yksityistie helpottaa metsätöiden tekemistä ja lisää puuston ja metsäkiinteistön arvoa. Metsätien perusparannus on pitkäaikainen investointi, joka tuottaa välittömästi hyötyä metsänomistajalle. Tilaisuuden keskeisiä aiheita ovat uusi yksityistielaki, tiekunnan hallinto, yksityistien perusparantaminen ja valtion avustukset.

Tilaisuuden järjestää Suomen metsäkeskuksen vetämä Kaakon tiet - Kaakkoisen Suomen yksityistiestön parantaminen -hanke yhteistyössä Metsänhoitoyhdistys Kaakon kanssa.

Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittaudu tieiltaan viimeistään 19.10.2020: linkki

Koronavirustilanteen vuoksi noudatamme kaikissa lähitapaamisissamme yleisiä koronaohjeita ja -suosituksia. Ilmoittautuneille lähetämme tarkempia ohjeita ennen tilaisuutta tervetuloviestissä. Huomaathan, että osallistujamäärää voidaan rajoittaa tai tilaisuus siirtää, mikäli koronatilanne muuttuu.

Tervetuloa kuulemaan tieasiaa!

Lisätietoja:

Ukko Bamberg, projektiasiantuntija
p. 050 572 3922
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Suomen metsäkeskus

Tapahtuman verkkosivut: linkki
Tapahtuman järjestäjät: Suomen metsäkeskus, Kaakon tiet - Kaakkoisen Suomen yksityistiestön parantaminen -hanke yhteistyössä Metsänhoitoyhdistys Kaakon kanssa

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin