Osallistujia MAA-hankkeen verkostokouksessa.

Hoksauttamalla hyvinvointia

Tavoitteellinen verkostotoiminta on avainasemassa, kun puhumme ikääntyvien hyvinvoinnin edistämisestä Etelä-Karjalan kunnissa. Hyvässä ja luontevassa yhteisymmärryksessä verkostojen jäsenet pystyvät tuottamaan monenlaista tukea ikääntyville, osin myös vapaaehtoistyönä.

Lue lisää

koriste

Tulos ja ulos 

Olen Tanja Rautavirta, hankevetäjä ja uravalmentaja Iitistä. Viime vuodet olen työllistänyt itseni pääsääntöisesti hankkeilla, joista kaksi viimeistä (ESR-rahoitteista hanketta) olen vetänyt Leader Pohjois-Kymen Kasvulle Kouvolassa. Tänä keväänä olen saapumassa elämässäni taas yhteen risteykseen ja hankkeiden osalta on käynnissä loppukiri.

Lue lisää

Ne poistotekstiilit, joille ei ole käyttöä joko alkuperäisessä kuosissaan tai kankaana, murskataan SaimaanVirralla tekstiilimurskaimella. Mursketta myydään erilaisiin käyttötarkoituksiin kilohinnalla.

Kierrätystä kyliin -hankkeen mennyt ja tuleva 

Poistotekstiilit – tulevaisuus – tärkeys – arvot – hiilineutraalius – hiilijalanjälki – hiilikädenjälki - kannattaa olla mukana! Näillä sanoilla toivotan sinut tervetulleeksi lukemaan muutaman ajatuksen Kierrätystä kyliin -hankkeen ja poistotekstiilien osalta menneestä vuodesta ja tulevasta.

Lue lisää

Pelejä ja videoita ruokapalvelualan ammattilaisille

Kuluva vuosi on ollut poikkeuksellinen. Etätyö, etäopiskelu, karanteenit, palvelujen rajoittaminen ja väliaikainen lopettaminen ovat olleet ja ovat arkipäivää. Covid-19 myötä tulleet rajoitukset ovat sekoittaneet monelta osin arkista toimintaa. Taustalla on kuitenkin ollut meidän jokaisen terveyden turvaaminen.

Lue lisää

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Lue rekisteriseloste
Lue saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä

Toimisto:
c/o Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin