Yritysuutiset

Metallissa on tulevaisuusMetallissa on tulevaisuus

Metallissa on tulevaisuus

Kolmannen polven konepajayrityksen omistajat uskovat metalliin. Lappeenrannan Rauhasta ponnistava Jotex Works Oy on vientiyritys, joka pysyy kilpailussa mukana investoimalla uuteen työstökoneeseen.

Lue koko juttu

Yrittäjäksi yrittäjien seurassaYrittäjäksi yrittäjien seurassa

Yrittäjäksi yrittäjien seurassa

Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry:n edustajat ja yhteistyökumppanit kävivät marraskuussa tutustumassa Pietarin nuoriin yrittäjiin. Tuliaisina matkalta oli ideoita maahanmuuttajille järjestettävään yrittäjyysseminaariin.

Lue koko juttu

Jokaisen yrityksen takana on tarinaJokaisen yrityksen takana on tarina

Jokaisen yrityksen takana on tarina

Kun Emma Holopainen, Iida Kontunen ja Oona Mouhu aiemmin herkuttelivat suklaalla, eivät he sen tarkemmin ajatelleet, millainen tarina suklaata valmistavan yrityksen taakse kätkeytyy. Tänä syksynä yritysten tarinat ovat avautuneet tytöille aivan uudella tavalla, kun Saimaanharjun yhtenäiskoulun 7.-9. –luokkalaiset ovat tutustuneet suomalaisiin brändeihin omassa Suomi 100 –projektissaan.

Lue koko juttu

Hoivapalveluyrittäjien verkostossa jaetaan arjen ilot ja haasteetHoivapalveluyrittäjien verkostossa jaetaan arjen ilot ja haasteet

Hoivapalveluyrittäjien verkostossa jaetaan arjen ilot ja haasteet

Sote-alan yritykset voivat hyödyntää maaseuturahaston monipuolisia yritystukia sekä yksin että yhdessä. Esimerkiksi Simpeleellä rahoitus mahdollisti hoivakodin perustamisen maaseudun rauhaan.

Lue koko juttu

Melkein mitä vain metallista Melkein mitä vain metallista

Melkein mitä vain metallista

Koristemetallitöitä, kilpa-autoja ja koiraportteja. Haminan Sivatissa alkuvuodesta 2017 toiminut SK-hitsaus tekee monipuolisesti erilaisia hitsaus- ja metallialan töitä.

Lue koko juttu

Koskenlasku, melonta ja suo mahtuvat samaan pakettiin Koskenlasku, melonta ja suo mahtuvat samaan pakettiin

Koskenlasku, melonta ja suo mahtuvat samaan pakettiin

Yhteistyön avulla yrittäjä saavuttaa isomman asiakaskunnan, kertoo koskenlaskuyrittäjä Sauli Orimus. Hän toteuttaa yhdessä kolmen muun matkailuyrittäjän kanssa luontomatkailupakettia, joka yhdistää Kymenlaakson järvet, joen ja meren.

Lue koko juttu

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin