Yritysuutiset

Hoivapalveluyrittäjien verkostossa jaetaan arjen ilot ja haasteetHoivapalveluyrittäjien verkostossa jaetaan arjen ilot ja haasteet

Hoivapalveluyrittäjien verkostossa jaetaan arjen ilot ja haasteet

Sote-alan yritykset voivat hyödyntää maaseuturahaston monipuolisia yritystukia sekä yksin että yhdessä. Esimerkiksi Simpeleellä rahoitus mahdollisti hoivakodin perustamisen maaseudun rauhaan.

Lue koko juttu

Melkein mitä vain metallista Melkein mitä vain metallista

Melkein mitä vain metallista

Koristemetallitöitä, kilpa-autoja ja koiraportteja. Haminan Sivatissa alkuvuodesta 2017 toiminut SK-hitsaus tekee monipuolisesti erilaisia hitsaus- ja metallialan töitä.

Lue koko juttu

Koskenlasku, melonta ja suo mahtuvat samaan pakettiin Koskenlasku, melonta ja suo mahtuvat samaan pakettiin

Koskenlasku, melonta ja suo mahtuvat samaan pakettiin

Yhteistyön avulla yrittäjä saavuttaa isomman asiakaskunnan, kertoo koskenlaskuyrittäjä Sauli Orimus. Hän toteuttaa yhdessä kolmen muun matkailuyrittäjän kanssa luontomatkailupakettia, joka yhdistää Kymenlaakson järvet, joen ja meren.

Lue koko juttu

Viherpeukalot on ennakkoluuloton edelläkävijäViherpeukalot on ennakkoluuloton edelläkävijä

Viherpeukalot on ennakkoluuloton edelläkävijä

Valkealalainen Suomen Viherpeukalot Oy tunnetaan ympäri Suomen koteihin jaettavista kasvikuvastoistaan. Yritys on muuttunut 20 vuodessa maatalousyrityksestä etäkaupaksi.

Lue koko juttu

Toimivan yrityksen ostaminen on turvallinen alku yrittäjän uralleToimivan yrityksen ostaminen on turvallinen alku yrittäjän uralle

Toimivan yrityksen ostaminen on turvallinen alku yrittäjän uralle

Etelä-Karjalan Yrittäjissä on tekemisen meininki. Tarmo Soronen tarjoaa apua yritysten omistajavaihdoksiin ja Pasi Toropainen liputtaa paikallisen osaamisen puolesta.

Lue koko juttu

Yrittäminen on simppeliä hommaaYrittäminen on simppeliä hommaa

Yrittäminen on simppeliä hommaa

Tietoliikennetekniikan insinööri ja maanviljelijä Toni Uotila perusti keittiökalusteiden verkkokaupan keskelle maaseutua.
- Viisi vuotta sitten olin sitä mieltä, etten ikinä muuta kotitilalle takaisin ja ala maanviljelyä harrastamaan, muistelee Uotila.

Lue koko juttu

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin