Hanketarinat

Vaikuttamismahdollisuuksia ja vastuuta nuorilleVaikuttamismahdollisuuksia ja vastuuta nuorille

Vaikuttamismahdollisuuksia ja vastuuta nuorille

Lemillä vietettiin iloisissa tunnelmissa nuorille suunnatun Tapahtumatuottajavalmennus -hankkeen pikkujouluja. Hankkeen tavoitteena on kannustaa nuoria ideoimaan ja tuottamaan itselleen mieluisia tapahtumia aikuisten valmentamina.

Lue koko juttu

Kausalassa selvitetään paikallisten kiinnostusta tiedon valtatiehenKausalassa selvitetään paikallisten kiinnostusta tiedon valtatiehen

Kausalassa selvitetään paikallisten kiinnostusta tiedon valtatiehen

Kymijoen kyläkuitu selvittää parhaillaan, kuinka moni kiinteistönomistaja ja yrittäjä olisi kiinnostunut valokuituverkkoon liittymisestä Iitin Kausalassa. Markkinaehtoisen valokuituverkon taajamapilotti –hanke käynnistyi syyskuussa.
- Pyrimme olemaan alueen tapahtumissa mukana ja viemme asiasta tietoa asukkaille erilaisia keinoja käyttäen, kertoo hankekoordinaattori Atte Korpaeus.

Lue koko juttu

Frisbeegolfia vanhan sahan raunioillaFrisbeegolfia vanhan sahan raunioilla

Frisbeegolfia vanhan sahan raunioilla

Aurinkoinen sää sävyttää syksyistä maisemaa Pyhällössä. Katselemme ympäröivää ruskaa urheiluseura Pyhällön Pyryn puheenjohtajan Satu Kivelän kanssa koulun vieressä olevan urheilukentän laidalla.

Lue koko juttu

Maltti metsänhoidossa on valtti vesienhoidossaMaltti metsänhoidossa on valtti vesienhoidossa

Maltti metsänhoidossa on valtti vesienhoidossa

Saappaat tallaavat Suurisuota Kouvolan Saaramaanjärven valuma-alueella. Saavumme Kymijoen vesi ja ympäristö ry:n projektipäällikkö Miina Fagerlundin ja Suomen metsäkeskuksen luonnonhoidon asiantuntija Tiina Karjalaisen kanssa ojan päähän kaivetun altaan reunalle.

Lue koko juttu

Marjo Tolvanen tuo kaakkoissuomalaista näkemystä uuden EU-ohjelmakauden valmisteluunMarjo Tolvanen tuo kaakkoissuomalaista näkemystä uuden EU-ohjelmakauden valmisteluun

Marjo Tolvanen tuo kaakkoissuomalaista näkemystä uuden EU-ohjelmakauden valmisteluun

Euroopan unionin kuluva ohjelmakausi päättyy vuoden 2020 lopussa. Mitä sen jälkeen tapahtuu? Leader Sepran toiminnanjohtaja Marjo Tolvanen on yksi Leader-ryhmien edustajista, jotka ovat vaikuttamassa siihen, kuinka Euroopan yhteisiä rahoja käytetään tulevaisuudessa.

Lue koko juttu

Nuoret ideoivat baariauton ja webnuorisotilan korvaamaan vähäistä julkista liikennettä Nuoret ideoivat baariauton ja webnuorisotilan korvaamaan vähäistä julkista liikennettä 

Nuoret ideoivat baariauton ja webnuorisotilan korvaamaan vähäistä julkista liikennettä 

Amaze Me Leader - Change Makers -hankkeen ahaa-elämykseksi nousi se oivallus, että nuoret voivat itse vaikuttaa siihen, mitä heidän asuinympäristössään tapahtuu ja millainen ympäristö se on elää. Maaseudun ja kylien ilmapiiriin vaikuttavat voimakkaasti ihmiset itse ja se, miten paikkakunnasta puhutaan.

Lue koko juttu

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin