KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

Pyöräretkeily tarjoaa elämyksiä kaikille aisteillePyöräretkeily tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Pyöräretkeily tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Paatuneimmankin autoilijan kannattaa kaivaa näin kesän korvalla polkupyörä varastosta esiin. Vaikka poljetut kilometrit olisivat jääneet vähiin sitten lapsuusvuosien, ei koskaan ole myöhäistä elvyttää erinomaista liikkumismuotoa. Pyöräily on aina elämys! Hyvänä lisänä ovat lähes ilmaiset ja täysin saasteettomat kilometrit. 

Lue koko juttu

Toiveesta toteutukseenToiveesta toteutukseen

Toiveesta toteutukseen

- Myö oltiin haaveiltu pitkään, että jos tämä paikka joskus myyntiin tulee, niin tämä ostetaan, muistelevat Marita ja Sami Vanhala Mustajärven erä ja luonto yrityksensä alkukipinää.

Lue koko juttu

Kokista Kotkan LihamestariksiKokista Kotkan Lihamestariksi

Kokista Kotkan Lihamestariksi

- Meidän tehtävänä on valmistella liha sellaiseksi, että on se sitten kokki, perheen äiti tai isä tai lapset tai kuka hyvänsä siellä keittiössä sitä ruokaa tekeekään, niin jokainen onnistuu tällä meidän tuotteella.

Lue koko juttu

Onpa ilmoja pidellyt – ilmastonmuutos puhutti KotkassaOnpa ilmoja pidellyt – ilmastonmuutos puhutti Kotkassa

Onpa ilmoja pidellyt – ilmastonmuutos puhutti Kotkassa

Ilmaston lämpeneminen on todellinen, pitkälti ihmisen toiminnasta johtuva ongelma maapallolla. Mutta me kaikki voimme kantaa kortemme kekoon ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tämä oli tärkein sanoma Kymenlaakson maaseutufoorumissa, joka järjestettiin maanantaina 9. huhtikuuta Kotkassa.

Lue koko juttu

Kouvolan matkailuoppaat valmistautuvat messukesäänKouvolan matkailuoppaat valmistautuvat messukesään

Kouvolan matkailuoppaat valmistautuvat messukesään

Pajamäellä, lähellä Kuusankoskea huomioni kiinnittyy vanhoihin, ristikkoikkunaisiin tiilitaloihin, joista tulee ennemminkin mieleen Tanska tai idyllinen Visby kuin kymenlaaksolainen asuinalue. Mutta hetkinen! Minkä jugendlinnan pihaan minä nyt päädyin? Suuri keltainen kivitalo kohoaa aukion takana majesteetillisena. Linnamaista vaikutelmaa vahvistaa rakennuksen takaosassa häämöttävä pyöreä torni.

Lue koko juttu

Maaseudun kehittämisrahoitus auttaa uusia yrittäjiä alkuunMaaseudun kehittämisrahoitus auttaa uusia yrittäjiä alkuun

Maaseudun kehittämisrahoitus auttaa uusia yrittäjiä alkuun

Maaseudun kehittämisvaroista rahoitetaan maatilan pidon aloittavia viljelijöitä ja muita maaseudun yrittäjiä. Tällä EU-rahoituskaudella jo lähes 1400 uutta yrittäjää on saanut maaseuturahoituksesta apua yrittäjyyden alkutaipaleelle. Sekä nuoren viljelijän aloitustukea että yrityksen perustamistukea voi vielä hakea tämän ja ensi vuoden aikana yritystoiminnan käynnistämiseen.

Lue koko juttu

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin