Tapahtuman tiedot

Alkaa:07/02/2019 09:30
Sijainti:Lappeenranta

Kuvaus tapahtumasta

Kilpailukykyä tekoälyllä ja alustataloudella torstaina 7.2.2019 klo 9:30 -13:00 LUT-yliopisto, Sali 1316 (Skinnarilankatu 34, 53850 Lappeenranta)

Nostetaan Suomi maailman parhaaksi paikaksi kehittää ja hyödyntää tekoälyä ja alustataloutta liiketoiminnassa! Tekoälyyn tai alustatalouteen perustuva tai niitä hyödyntävä liiketoiminta lisääntyy jatkuvasti ja vaikutus koskee jo lähes kaikkia toimialoja ja yrityksiä.

Onko yritykselläsi varaa olla ottamatta selvää tekoälyn ja alustatalouden mahdollisuuksista ja vaikutuksista liiketoiminnalle?

Seminaari on suomenkielinen. Ilmoittaudu tilaisuuteen!

OHJELMA

9:30 Kahvi ja aamupala

10:00 Tilaisuuden avaus Jami Holtari, Etelä-Karjalan Yrittäjät

Mitä ovat tekoäly ja alustatalous - Miten voit hyödyntää niitä omassa liiketoiminnassasi? Aki Ylönen ja Manu Setälä, Business Finland
Case: Konkreettista alustaliiketoimintaa, Kari Ryynänen, Visma Solutions Oy
Case: Tiedontuotannon automatisointi liikenneinfrastruktuurista – case RoadAI, Markus Melander, Vaisala Oyj

Tauko

LUT yliopisto ja LAMK – tekoälyn ja alustatalouden kehittämistä ja koulutusta alueella, Tommi Rissanen, LUT Markus Sihvonen, LAMK

Miten lähteä liikkeelle – mistä saa apua aloitukseen? Outi Keski-Äijö, Business Finland

12:55 Tilaisuuden päättäminen

Tilaisuuden yhteyteen järjestetään osallistujille mahdollisuus yksityiseen keskusteluun Business Finlandin ja mahdollisten muiden hyödyntämistä tukevien organisaatioiden kanssa (esim. oppilaitosten tutkimus- ja kehityshankkeet).

Lisätietoja: Outi Keski-Äijö ja Aki Ylönen, Business Finland (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin