Tapahtuman tiedot

Alkaa:08/09/2018 10:00
Sijainti:Lemi, Tapuliaukio

Kuvaus tapahtumasta

Missä country-musiikki olisikaan paremmin kotonaan kuin maaseudulla? Dark Ride Brothers -bändi ja KaakonKantri-tiedotushanke lähtevät syyskuussa yhteiselle Country & Cash -kiertueelle Etelä-Karjalaan ja Kymenlaaksoon.

Kahtena lauantaina neljällä eri paikkakunnalla jaetaan tuhdisti rahoitustietoa yrittäjille ja yhdistyksille. Kiertueella on mukana rahoitusneuvojia mm. paikallisista Leader-ryhmistä sekä Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta. Ja totta kai tapahtuma höystetään akustisella poljennolla eli sillä samalla, millä Dark Ride Brotherskin aloitettiin. Tule tutustumaan maaseuturahaston rahoitusmahdollisuuksiin, toteutettuihin hankkeisiin ja nauttimaan country-meiningistä Lemille, Ruokolahdelle, Haminaan ja Kouvolaan!

Kiertueen aikataulu:

  • Lemin kesätori, Tapuliaukio (Toukkalantie 2, Lemin kirkonkylä) lauantaina 8.9. klo 10-12
  • Ruokolahti, S-marketin piha-alue (Liisanpolku 2, Ruokolahti) lauantaina 8.9. klo 14-16
  • Aholafarm, Haminan Kannusjärvi (Kirkkovuorentie 291, Kannusjärvi) lauantaina 15.9. klo 10-12 (Osta tilalta -päivän kohde)
  • Lukkarin maatila, Kouvolan Myllykoski (Kiskotie 80, Myllykoski) lauantaina 15.9. klo 14-16 (Osta tilalta -päivän kohde)

 Katso Country & cash -kiertueen sivu ja mainosvideo Dark Ride Brothersin nettisivuilta!

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin