Tapahtuman tiedot

Alkaa:28/08/2018 08:30
Sijainti:Kymenlaakson alue

Kuvaus tapahtumasta

Puutarharetki Kymenlaaksoon tiistaina 28.08.2018 klo 8.30-16.30 

Reitti: Kouvolan matkakeskus - Eijas´s Garden, Ahvenkoski – Kotka – Kouvolan matkakeskus

Retken 1. kohde on englantilaistyyppinen elämyspuutarha Eija´s Garden. Kahvittelun lomassa Eija Keckman kertoo puutarhan terapeuttisista ja voimaanuuttavista vaikutuksista. Sen jälkeen ohjelmassa on opastettu puutarhakierros. 
Kotkassa tutustumme oppaan johdolla Yrttipuutarhaan ja Sapokan Vesipuistoon. Ruotsinsalmen entisöityyn, pieneen linnoitusrakenteeseen Haukkavuorenkadun varrelle Redutti-Kotkaan vuonna 2002 perustetussa Yrttipuutarhassa voi tutustua noin sataan erilaiseen yrtti- ja lääkekasviin. Puutarhan suunnittelussa on huomioitu erityisesti näkövammaiset ja esteettömyys. Sapokanlahti työntyy merestä muodostaen merellisen poukaman Kotkansaareen. Sapokan Vesipuiston keskeiset elementit ovat vesi, kivi ja valaistus. 

OHJELMA

Tapahtuman järjestäjä: GreenCareLab-hanke
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 19.8.2018. Voit toki tulla myös omalla kyydillä. Retki on maksuton, paitsi buffetlounas on omakustanteinen 10,90 €. Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä, tuletko kuljetuksella ja syötkö lounaan. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen. 
Lisätietoa: www.tts.fi/greencare ja Anne Korhonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 714 3701

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin