Tapahtuman tiedot

Alkaa:15/09/2018 00:00
Sijainti:Tiloilla ympäri Suomen

Kuvaus tapahtumasta

Osta tilalta! -päivä mahdollistaa tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen

Osta tilalta! -päivänä juhlitaan ruoan tuottajia ja kotimaista ruokaa ympäri Suomea. Päivän aikana päästään tutustumaan maatilojen toimintaan ja ruoantuottajiin sekä ostamaan tuoreita raaka-aineita suoraan tuottajilta.  Tila voi mahdollisuuksiensa mukaan tarjota Osta tilalta! -päivänä kävijöille tilaisuuden tutustua tilan eläimiin, koneisiin ja pihapiiriin.

Moni tuottaja tarjoaa raaka-aineita kuluttajille ympäri vuoden, joten tarkista lähitilojen avoimet ovet ja aukiolot Osta tilalta -päivän nettisivujen tilaesittelyistä.

Osta tilalta! -päivän järjestelyissä ovat mukana Maaseuturahasto, ja verkostopalvelut www.maaseutu.fi, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke,  Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ja Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Marttaliitto, Marthaförbundet, Suomen 4H-liitto ja Finlands svenska 4H.

Tapahtuman nettisivut

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin