Tapahtuman tiedot

Alkaa:29/08/2018 09:15
Sijainti:Jämsä

Kuvaus tapahtumasta

Hallitse metsäalan työehtosopimukset sekä FinnMETKO-messuvierailu

JÄMSÄ 29. - 30.8.2018

Uudistuva metsäyrittäjä -hanke järjestää työpajan metsäalan työehtosopimuksista 29.8.2018 Hotel Himoksella ja messuvierailun FinnMETKO:on Jämsään 30.8.2018 metsäpalvelu- ja koneyrittäjille sekä metsänomistajille.

Tervetuloa Uudistuva metsäyrittäjä –hankkeen Hallitse metsäalan työehtosopimukset –työpajaan Himokselle 29.8.2018! Työpajassa käsitellään metsäpalvelu– ja koneyrittäjien näkökulmasta työehtosopimuksen ajan- kohtaisimpia asioita mm. jaksotyöaika, kannustava palkkaus, työmaalle kulkemiseen liittyvät, työnantajan autolla kulkeminen ja siihen liittyvät korvaukset sekä ulkomaiset työntekijät.

30.8. vierailemme bussikuljetuksella Himokselta Jämsässä FinnMETKO 2018 –messuilla, joka on Suomen suurin konealan tapahtuma. Koneiden työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeinen piirre. Metsä- sekä maanrakennuskoneiden työnäytökset ja puuenergialait- teiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia.

Ilmoittautuminen: 15.8. mennessä http://bot.fi/2nu4
Hinta: 120 € (alv 0%), sis. ohjelman, 29.8. yöpymisen 2hh, lounaan, aamu– ja iltapäiväkahvit, 30.8. kuljetuk- sen ja messuliput FinnMETKOon.
Lisätietoa: www.hamk.fi/uudistuva-metsayrittaja ja Minna Palos 040 567 7627 
Ohjelma: klikkaa linkkiä

Uudistuva metsäyrittäjä –hanke on Manner-Suomen maaseuturahaston, Hämeen, Uudenmaan, Varsinais- Suomen, Kaakkois-Suomen, Pohjois-Karjalan, Pohjois- Pohjanmaan sekä Kainuun ELY-keskusten ja Metsä- miesten Säätiön osarahoittama. Hanke tekee tiivistä yhteistyötä METO Yrittäjien ja Koneyrittäjien liiton kanssa.

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin