Tapahtuman tiedot

Alkaa:28/08/2018 08:30
Sijainti:Valkeala

Kuvaus tapahtumasta

Metsätalouden vesiensuojelun teemapäivä 28.8.2018 klo 8:30 Ravintola Juhlakarhu, Kustaa III tie 9, Valkeala

Tervetuloa metsätalouden toimihenkilöille ja urakoitsijoille suunnattuun vesiensuojelun teemapäivään Valkealaan 28.8.2018!

Suomen metsäkeskuksen vetämä ”Maltti metsänhoidossa - valtti vesienhoidossa” -hanke järjestää vesiensuojelun teemapäivän Valkealassa! Teemapäivässä käydään läpi uusia vesiensuojeluun liittyviä menetelmiä ja työkaluja sekä kerrataan vanhoja käyttökelpoisia menetelmiä. Päivä toteutetaan käytännön maastokohteilla sekä sisäosuudessa pidettävin luennoin. Tarkempia tietoja päivän ohjelmasta löydät oheisesta esitteestä

Osallistumalla voidaan osoittaa, että metsäalan toimijat haluavat panostaa entistä vahvemmin metsäluonnonhoitoon osana ”arkimetsätaloutta”. Se on vahva vastaus käynnissä olevaan ja jatkuvasti voimistuvaan keskusteluun metsien hakkuumäärien kasvun vaikutuksista vesiensuojeluun ja metsien monimuotoisuuteen. Koulutus tukee myös metsäsertifiointia, joka edellyttää jokaiselta kentän toimijalta vesiensuojelun ja metsien monimuotoisuuden hyvää tuntemusta. Jokainen osallistuja saa osallistumisestaan todistuksen, jolla voi osoittaa osaamistaan vesiensuojeluasioissa.

Ilmoittaudu tapahtumaan 20.8.2018 mennessä oheisen Ilmoittaudu-painikkeen kautta tai projektipäällikkö Tiina Karjalaiselle (yhteystiedot alla). Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja:

Tiina Karjalainen
projektipäällikkö
tiina.karjalainen(at)metsakeskus.fi
p. 050 464 8908

 

 

 

 

 

 

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin