Tapahtuman tiedot

Alkaa:10/04/2018 15:00
Sijainti:Hamina

Kuvaus tapahtumasta

Koulutus on tiistaina 10. huhtikuuta kello 15 – 19 Kumppanuustalo Hilma (Teollisuuskatu 8, Hamina)

Koulutuksessa opit, kuinka voit hyödyntää digitaalista markkinointia ja sosiaalista mediaa yrityksesi liiketoiminnan ja myynnin tukena. Saat perusvalmiudet tuottaa sisältöä ja mainoskampanjoita Facebook- sekä Instagram-palveluihin. Koulutuksen lopussa sinulla on valmis some-markkinointisuunnitelma yrityksellesi.

Kouluttaja: Helena Laitinen, SomaData Oy
Kohderyhmä: koulutus sopii erityisesti pienyrittäjille ja pienten yritysten markkinoinnista vastaaville.
Huomioitavaa: Otathan koulutukseen mukaan oman kannettavan tietokoneesi! Lataa akku valmiiksi täyteen, sillä kaikille ei riitä latauspistokkeita. Saat viikkoa ennen koulutusta yrityksesi markkinointiin liittyvän ennakkotehtävän.
Ilmoittautuminen: Koulutukseen mahtuu 22 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään torstaina 29.3.2018 tämän linkin kautta. Koulutus on maksuton.
Apua some-tilin perustamiseen: Jos yritykselläsi ei ole Facebook- tai Instagram-tiliä ja tarvitset apua sen perustamiseen, kerro tarpeesta ilmoittautuessasi koulutukseen. Varaudu saapumaan paikalle jo kello 14.
Lisätiedot: Saija Räty, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 466 4480

Koulutusmainos


Voit ostaa lisäksi 45 minuutin yrityskohtaisen konsultoinnin some-markkinoinnista. Konsultointi järjestetään erikseen sovittavana ajankohtana ja sen hinta on 40 euroa / 45 minuuttia (sis. alv.). Lisätiedot ja varaukset suoraan kouluttajalta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / p. 045 225 7620

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin