Tapahtuman tiedot

Alkaa:17/10/2018 09:00
Sijainti:Verla

Kuvaus tapahtumasta

DIGI & MATKAILU - Matkailun kehittämispäivä Verlassa

KE 17.10.2018 KLO 9.00-16.30

Kehittämispäivä on suunnattu matkailu- ja palveluliiketoiminnan toimijoille, jotka haluavat kehittää digitaalista osaamistaan. Päivän aikana tutustutuaan seuraaviin digitaalisiin sovelluksiin: Google Maps, Tripadvisor, Johku ja Citynomadi. Aamupäivällä kuullaan asiantuntijoiden luennot aiheista ja iltapäivällä opetellaan käytännönläheisesti opetellaan luento-osuuksissa esiteltyjä sovelluksia asiantuntijoiden opastuksella.

Ohjelma: 

9.00 - 10.00 Tutustuminen Verlaan | Ville Majuri, Verlan Tehdasmuseo

10.00 -10.45 Verlan digikonsepti | Sami Hänninen, Aptual Commerce Oy

10.45 - 11.30 Digitaalisen markkinoinnin tukijalat | Juho Pesonen, Itä-Suomen yliopisto

11.30 - 12.00 Mobiilikarttojen merkitys matkailussa & Citynomadi | Nadja Osipova, Citynomadi

12.00 - 12.30   Tauko & tarjoilua

12.30 - 16.30  Työpajat:

  • Digitaalisen markkinoinnin tukijalat | Keskeiset digitaalisen matkailuliiketoiminnan työkalut käyttöön: Google Maps & TripAdvisor & Some-kanavat.
  • Johkun resepti digiloikkaan | Miten viedään tuotteet ja palvelut digitaaliselle kauppapaikalle
  • Citynomadi | Reittien ja sisältöjen luominen matkailijoiden käyttöön.

Vastauspyyntö ja erikoisruokavaliot 15.10. mennessä. 

Tilaisuus alkaa Verlan Tehdasmuseoon tutustumisella, Verlantie 295. Luennot ja työpajat ovat Verlan Seurantalolla, Verlantie 346, 47850 Verla. 

Lisätiedot: Anu Vainio, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044 7028724, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu.

Miljöömatkailu-hankkeessa   kehitetään   Kaakkois-Suomen   maaseutualueiden   kansainvälisesti   arvokkaita   kulttuuriperintökohteita   ja   niihin liittyvää  palveluliiketoimintaa  paikallista  elinkeinotoimintaa  tukevalla  tavalla.  Hanketta  organisoivat  yhteistyössä  Saimaan  ammattikorkeakoulu  ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. Euroopan maaseuturahaston tukema hanke kokoaa paikalliset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja yrittäjyyttä suunnittelevat tahot mukaan verkostoitumaan ja  kehittämään kohteita niin vapaaehtoistyön pohjalta kuin liiketaloudellisesti. Tavoitteena on tehdä tunnetuksi  kulttuuriperintökohteiden  tarjoamia  mahdollisuuksia  ja  synnyttää  uusia  käyttäjälähtöisiä  matkailua  tukevia  palveluita  innovatiivisin palvelumuotoilun menetelmin.

Lisätietoa hankkeesta: www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/miljoomatkailu

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin