Tapahtuman tiedot

Alkaa:23/09/2017 00:00
Sijainti:useita paikkakuntia

Kuvaus tapahtumasta

Mikäli olet auktorisoitunut opas ja kuulut Kuninkaantien varrella toimivaan opasyhdistykseen, saat nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden jatkokoulutukseen – sinusta voi tulla Kuninkaantien opas! Ohjelmaan sisältyy seitsemän yleisölle avointa luentoa eri paikkakunnilla Kuninkaantiellä. Luennot ovat lauantaisin ajalla 23.9.-9.12. 2017. Luentosarja on kaksikielinen, erilliset luennot ovat joko ruotsin tai suomen kielellä. Järjestäjänä toimii Leader-projektin rahoittama ja Ykkösakseli ry:n hallinnoima Kuninkaantie-projekti.

Samalla voit Axxellissa suorittaa matkaoppaan ammattitutkinnon tutkinnon osan ”Opastuspalvelun suunnittelu, markkinointi ja toteuttaminen” suunnittelemalla ja toteuttamalla suomeksi tai ruotsiksi tunnin kestävän teemaopastuksen ajoneuvossa – kieli ja teema vapaasti valittavissa.

Axxell tarjoaa ruotsinkielestä tutkintoon valmentavaa yrittäjyyteen liittyvää koulutusta 28.9.-11.12. 2017 kuutena opintojaksona, suurimmaksi osaksi verkko-opintoina. Tämän jälkeen valmistaudut ajoneuvossa opastukseesi ja suoritat tutkinnon osan. Tarvitset tietokoneen ja IT-osaamista perustasolla. Kolutuksen hinta on 200 euroa, johon sisältyy kaksi Kuninkaantien linja-autoretkeä (Helsingistä länteen ja Helsingistä itään). Lisäksi suoritat tutkintomaksun, 58 euroa.

Lisätietoja ohjelmasta antaa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ohjelmaan sisältyy seitsemän yleisölle avointa luentoa eri paikkakunnilla Kuninkaantiellä. Luennot ovat lauantaisin ajalla 23.9.-9.12. 2017. Ruotsinkielinen tutkintoon valmentavaa yrittäjyyteen liittyvä koulutus 28.9.-11.12. 2017 kuutena opintojaksona järjestetään suurimmaksi osaksi verkko-opintoina

Yhteyshenkilö
Ann-Christine Lindström

044-739 7227
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Hakumenettely
Viimeinen hakupäivä on 1.6.2017. Täytä alla oleva sähköinen lomake hakeaksesi koulutukseen ja tutustu peruutusehtoihin ennen hakua.

Linkki koulutuksen sivuille ja hakulomakkeeseen.

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin