KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

Tapahtuman tiedot

Alkaa:26/03/2019 15:15
Sijainti:Valkeala

Kuvaus tapahtumasta

TIEKUNNAT TÄHÄN PÄIVÄÄN -KOULUTUKSET

Tarvitsetko päivitystä tietoihisi? Vertaistukea? Tietoa sähköisistä palveluista? Tule sinäkin mukaan laajaan yksityistiekoulutukseen!

Kymenlaakson Kylät ry:n yksityistiekoulutus starttaa maaliskuussa Iitissä ja Kouvolassa. Yksityisteiden toimitsijamiehille ja hoitokunnan jäsenille suunnattu koulutus toteutetaan useamman koulutuskerran pakettina kevään ja syksyn aikana. Kouluttajina toimivat alueen tieisännöitsijät ja kunnossapidon ammattilaiset.

Yhteensä kuudesta kokoontumiskerrasta koostuvassa koulutuksessa käsitellään Digiroad-asioita, uutta yksityistielakia, avustuksia, tiekunnan tietosuojaa, hallintoa melko laajasti, tulorekisteriä, sääntöjä, vakuutuksia, kirjanpitoa, tilinpäätöstä, yksiköintiä, kunnossapitoa sekä perusparannusta. Yhteinen retki tehdään Iitti-Kouvola alueella olevaan perusparannuskohteeseen syksyn / kevään 2020 aikana.

Jokaisessa koulutusryhmässä on sama sisältö. Osallistujalla on mahdollisuus osallistua toiseen ryhmään, mikäli ei pääse oman ryhmän johonkin koulutusiltaan. Tästä on ilmoitettava etukäteen koulutuksen vetäjälle.

Koulutukset ovat aina arki-iltaisin klo 17.15-20.30. Viikonpäivät saattavat muuttua aloituksien viikonpäivistä. Yhteen koulutusryhmään otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15 hlöä. Tiekuntaa kohden voi koulutukseen osallistua max. 2 henkilöä. Ryhmiin ilmoittautuminen on pakollista!!!

Osallistumismaksu koulutukseen 55€ / osallistuja, sisältää materiaalit, kahvit suolapalalla ja retken perusparannuskohteeseen. Laskut jaetaan jokaiselle ensimmäisessä koulutustilaisuudessa. 

Koulutukset alkavat klo 17.15 seuraavissa paikoissa:

 

ti 26.3. Valkealakoti, päiväkeskus / askartelutila, alakerta, käynti pääovesta (Vanhatie 112, 45360 Valkeala)

Sitovat ilmoittautumiset 26.2 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja koulutuksesta:
Tanja Mynttinen tieisännöitsijä,
Tiekunnat tähän päivään-hanke
Kymenlaakson Kylät ry
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 297 7738

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin