Tapahtuman tiedot

Alkaa:16/10/2018 13:00
Sijainti:Lappeenranta

Kuvaus tapahtumasta

MITEN KEHITÄN YRITYKSENI MYYNTIKUNTOON? 

Etelä-Karjalan Yrittäjät on maakuntamme vaikuttavin elinkeinoelämän toimija. Jäseninämme on lähes 2000 yritystä, jotka työllistävät tuhansia eteläkarjalaisia. Toimimme hyvin aktiivisesti jokaisessa kunnassa ja kuntayhtymässä, vaikuttaen päätöksentekoon ja valvoen jäsentemme etuja. Meitä kuunnellaan ja kunnioitetaan!

Etelä-Karjalan Yrittäjien tavoitteena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä alueellamme.

Osana operoimaamme omistajanvaihdoshanketta järjestämme kaikille maakunnan yrittäjille suunnatun seminaaritilaisuuden tärkeällä teemalla.

”Miten kehitän yritykseni myyntikuntoon?” on tärkeä oppi omistajanvaihdokseen valmistautumisessa. Aihetta valottava Teemu Kumpulainen on kokenut yrityskauppias ja pk-yritysten liiketoiminnan kehittäjä, joka on ollut mukana useissa yrityskauppahankkeissa, välillä myyjän neuvonantajana ja välillä ostajapuolta avustamassa. Yritysten omistusjärjestelyiden lisäksi Teemu on ollut projektiluontoisesti kehittämässä useiden kotimaisten pk-yrityksen liiketoimintoja, toiminut pk-yrittäjien ja toimivan johdon henkilökohtaisena tutorina sekä toiminut kouluttajana erilaisissa yritysvalmennus- ja yrittäjäkoulutusprojekteissa. Koulutukseltaan Teemu on tuotantotalouden diplomi-insinööri. Tule kuulolle!

Tapahtuma järjestetään tiistaina 16.10.2016 klo 13.00 alkaen, tilaisuus kestää n. kolme tuntia. Paikka on Kehruuhuone, Kristiinankatu 20, Lappeenranta.        

Ohjelma

klo 13.00           Seminaarin avaus / Jami Holtari, toimitusjohtaja, Etelä-Karjalan Yrittäjät
klo 13.10           Yritysrahoitus omistajanvaihdoksissa / Timo Marjamäki, Yrityspankin johtaja, Nordea
klo 13.30           Miten kehitän yritykseni myyntikuntoon? / Teemu Kumpulainen, Managing Partner, toimitusjohtaja PJ Maa Partners Oy
klo 15.00           Kahvit
klo 15.20           Mitä elämäntyön jälkeen - senioriyrittäjyys? / Heiju Simola, järjestöasiantuntija, Suomen Yrittäjät
klo 15.40           Verosuunnittelu osana omistajanvaihdosta / Paavo Martikainen, veroasiantuntija, KPMG
klo 16.00           Finnvera mahdollistaa yrityskaupan/omistusvaihdoksen rahoituksen / Markus Laakkonen, Aluejohtaja, Finnvera
klo 16.20           Omistajanvaihdoshanke Etelä-Karjalassa / Tarmo Soronen, projektipäällikkö Etelä-Karjalan yrittäjät
klo 16.30           Päätössanat  Jami Holtari

Tilaisuus on maksuton, mutta tilaisuuden järjestelyjen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen. Ilmoittautuminen linkin kautta!

TERVETULOA!

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin