KaakonKantri on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja Leader-yhdistysten yhteinen tiedotuskanava.

Tapahtuman tiedot

Alkaa:13/06/2019 14:00
Sijainti:Imatra

Kuvaus tapahtumasta

Oletko miettinyt, kuinka kauan päivässä olisi nuorelle sopiva aika pelata? Kuinka iso juttu tämä e-urheilu onkaan tällä hetkellä? Voiko tämä olla hyvä juttu nuorelle?

Järjestämme ilmaisen esittelytilaisuuden kaikille elektronisesta urheilusta kiinnostuneille vanhemmille. Tilaisuudessa käsittelemme Trailblazersin kerhotoimintaa ja sen tulevaisuutta ohjaajamme Toni Anderssonin näkökulmasta. Urheilumuseon Kalle Rantala ja Trailblazersin toiminnanjohtaja Ville Suutari esittelevät e-urheilumaailman kulmia.

Tavoitteenamme on tarjota tukea vanhemmille peliaiheisissa ongelmissa, mahdollisuuden päästä keskustelemaan alan ammattilaisten kanssa ja luoda ymmärtäväisempää pelikulttuuria. Tietenkin haluamme myös kuulla lisää vanhempien ajatuksia ja toiveita toiminnastamme.

Tilaisuus järjestetään torstaina 13.6 klo. 17.00-19.00 Imatran kaupungintalon aulassa. Paikan päällä on myös mahdollisuus tutustua kerhotiloihin, laitteistoon ja itse pelaamiseen.

Ilmoittautuminen viimeistään 12.6 sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ely
Leader Kaakkoisuomi
Maaseutu
Maaseuturahasto

KaakonKantri

KaakonKantri tiedottaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuloksista ja rahoitusmahdollisuuksista Kaakkois-Suomessa.

Ota yhteyttä

Toimisto:
Leader Länsi-Saimaa ry
Raatimiehenkatu 18, 2. krs.
53100 Lappeenranta

Ota yhteyttä meihin